Evezz velünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok szeretettel várunk csapatunkba minden olyan sárkányhajózni kívánó érdeklődőt, aki szereti a víz közeli, illetve a csapatsportokat egyaránt. Nálunk nem számít, hogy teljesen kezdő, haladó vagy már profi szinten vagy, hiszen csapatunkat már a kezdetektől igazi sokszínűség jellemzi, és ez a diverzitás a csapattagok korára és nemére egyaránt igaz. Ami biztosan közös bennünk: kölcsönösen szeretjük és tiszteljük sporttársainkat, amelyre igazán büszkék vagyunk.

Sportegyesületünk célja, hogy az evezést a közös kikapcsolódás mellett, egészségünk megőrzése, állóképességünk növelése és többek között a csapatot összekovácsoló sikerek megélése céljából műveljük. Nálunk megbizonyosodhatsz róla, hogy a sárkányhajózás kiváló közösségteremtő és közösségi szellem formáló tevékenység.

A DRAGON STEEL SE lehetőséget ad tagjainak a különböző külföldi sportrendezvényeken való megjelenéssel egybekötött közös programokra, amelyeken pár napot mindig szánunk a nevezetességek megtekintésére is. A közelmúltban csapatunk bejárta Amsterdamot, Nottinghamet, Kijevet, Ravennát, Velencét, Divonne-Les-Bains-et (Mont Blanc-ot), Brandenburgot, Prágát, Sevillát és Thaiföldet is. Reméljük, hogy a következő utunkra már Te is velünk tartasz!

Gyere és evezz velünk egy jó hangulatú közösségben! Sajátítsd el az evezéstechnikát, sportolj velünk egy csapatban, engedd ki a gőzt és érezd jól magad Te is! Edzés végeztével légy Te is gazdagabb egy örömteli élménnyel, a Duna festői szépségének, valamint a helyi flóra és fauna látványával, amit testközelből élvezhetsz. Fáradj el kellemesen és frissülj fel Te is velünk együtt!

A SÁRKÁNYHAJÓZÁS LEGYEN AZ EGYETLEN GYÓGYSZERED!

KAPCSOLAT

Telefon:+36305856255

E-mail: info@dragonsteelse.hu